Dr. Ch. Marmandiu

aaaaaaa

cristian-marmandiuCei 3 „P”

Povestea doctorului Christian Marmandiu, fondatorul singurei clinici stomatologice elveţiene din România – Swiss EcoDent – are la bază 3 „P” după care acesta îşi ghidează profesia şi afacerea.

PASIUNE – Primul şi cel mai important „P”

 „To succeed, you have to believe in something with such a passion that it becomes a reality.”

În anul 1984, ca tânăr absolvent al liceului Genoveva-Gymnasium din Köln (Germania), Christian Marmandiu a luat decizia de a-şi continua studiile în domeniul medicinii dentare. Entuziasmul şi atracţia pentru acest domeniu l-au făcut, după două doctorate în ştiinţe medicale urmate în Elveţia şi peste 100 de diplome şi certificări obţinute în ţară şi în străinătate, să devină unul dintre românii de succes care şi-au transformat pasiunea în profesie.

Practică medicina stomatologică de peste 28 de ani, deţine o expertiză internaţională amplă în domenii precum chirurgie, implantologie, parodontologie, terapie laser şi estetică facială şi este fondatorul a două clinici dentare de succes din Elveţia şi România, pe care le coordonează alături de o echipă internaţională de profesionişti.

„Vinovată” pentru evoluţia şi succesul dr. Marmandiu este pasiunea sa pentru acest domeniu, deoarece l-a determinat să îşi îndeplinească visul de a oferi pacienţilor săi servicii de înaltă calitate şi satisfacţia rezultatelor pentru care aceştia decid să îi calce pragul celor două clinici.

PROFESIONALISM – Esenţa

Dacă pasiunea este despre dr. Marmandiu, profesionalismul este pentru pacienţii clinicilor pe care le conduce. Din respect pentru aceştia, coordonatorul Swiss EcoDent a investit în dezvoltarea unei echipe de medici stomatologi de primă clasă, educaţi la standarde elveţiene, dar şi în echipamente ultra-moderne şi materiale de lucru premium.

„Profesionalismul clinicii dentare Swiss EcoDent nu se referă numai la echipă şi echipamente, dar şi la atenţia cu care tratăm fiecare pacient. Punem foarte mult accent pe analiza şi diagnosticarea corectă a problemelor cu care se confruntă pacienţii noştri şi întotdeauna construim planuri de tratament personalizate”, afirmă dr. Marmandiu.

Cele peste 20.000 de implanturi dentare realizate, investiţiile constante în personal şi echipamente, calitatea interacţiunii cu pacienţii, serviciile unice în România precum tratamentele ATI (anestezie generală) pe care le oferă, dar şi expertiza în tratarea pacienţilor care suferă de diabet/osteoporoză reprezintă o parte din argumentele care confirmă nivelul de elită al profesionalismului dr. Marmandiu şi al echipei sale de specialişti.

PATRIOTISM – „Mândru că sunt român”

 Chiar dacă a trăit mai mulţi ani în străinătate decât în România, studiind şi practicând cu succes meseria de medic stomatolog, dr. Marmandiu şi-a dorit întotdeauna să revină acasă. Obiectivul său, prin înfiinţarea clinicii Swiss EcoDent, a fost acela de a le oferi românilor ocazia de a beneficia de servicii şi tratamente medicale aliniate la nivelul ridicat de inovaţie, rigurozitate şi profesionalism practicat în clinicile dentare din Elveţia.

„Am privit plecarea din România ca pe o oportunitate de a învăţa mai mult, dar mi-am dorit întotdeauna să mă pot întoarce pentru a le împărtăşi colegilor de breaslă şi pacienţilor români din cunoştinţele pe care le-am acumulat în tot acest timp”, argumentează dr. Marmandiu.